Erik Werkman coaching | advies betrokken sparringpartner voor zakelijke- en levensvraagstukken

Coaching

‘Hoe hou jij de zaag scherp?’ is een interessante vraag. En wat doe je als die zaag bot is?  Soms zijn er nu eenmaal periodes dat het even niet zo lekker loopt, dat je niet verder komt.  Ik help mensen daarbij stil te staan, eerlijk naar zichzelf te kijken en er van te leren. Dan komt er weer ruimte voor beweging op basis van eigen keuzes! 

 Ik werk client- en ontwikkelingsgericht en ga moeilijke vragen niet uit de weg. Door aandachtig luisteren en doorvragen, door een andere bril aan te reiken, door stil te zijn of door het onderzoeken van valkuilen, weerstanden of (belemmerende) overtuigingen, begeleid ik mensen om vanuit eigen kracht van de huidige (ongewenste) situatie naar de gewenste situatie te komen.

Stephen Covey, beschrijft in zijn bestseller ‘De 7 eigenschappen van effectief leiderschap’ dat de eerste zes goede eigenschappen van weinig waarde zijn als de zevende, ‘Houd de zaag scherp’, niet goed werkt. Wil jij je zaag scherpen? Ervaar jij stilstand in werk of privé, bijvoorbeeld op het gebied van: balans, loopbaan, grenzen, communicatie, betekenis of anderszins?  Meld je aan

Praktisch

Na je aanmelding plannen we een intakegesprek. Daarin bespreken we de coachvraag, de aanpak en de praktische zaken. Soms zijn enkele gesprekken voldoende. Vaker omvat een coachtraject 4-6 gesprekken. Ik werk volgens de Internationale Ethische Code van de NOBCO.

Gun jezelf een coachtraject , het levert je meer op dan je denkt! Meer weten?