Erik Werkman coaching | advies betrokken sparringpartner voor zakelijke- en levensvraagstukken

Over Erik

Na een actieve carrière van 35 jaar als accountant en partner van een organisatie van accountants en belastingadviseurs heb ik begin 2020 mijn diploma Coach Practitioner (post-HBO) behaald bij Europees Instituut De Baak en ben ik, naast adviseur, ook coach . Een rol die ik al veel langer van harte vervul.  Ook diverse vrijwilligersfuncties op het gebied van muziek, ontwikkelingshulp, maatschappelijk betrokken ondernemen, sociaal- en jongerenwerk hebben mij gevormd.

Ik lees graag, o.a. boeken over geloof, filosofie en spiritualiteit. Het inspireert me en brengt praktische wijsheid.  Verder hou ik van muziek (maken en luisteren), kunst,  wandelen, fietsen, zeilen, de natuur en gek doen met mijn kleinkinderen.

Ik hou ook van de stilte om van daaruit steeds weer in actie te komen. Want actie c.q. handelen, is mijns inziens van groot belang voor een betekenisvol leven. 

Filosoof en voormalig Denker des Vaderlands René Gude zei ooit  ‘Het leven is een gedoetje”. Dat erkennen is volgens mij een goede basis voor persoonlijke ontwikkeling. Ik blijf daardoor geïnspireerd en loop graag een eindje met jou mee om die ontwikkeling te bevorderen, zowel zakelijk als privé!

‘Met je hart zie je goed’ (Anselm Grün)